5-årskalas

Igår fyllde min älskade skrutt Elias 5 år! Förstår inte vart tiden har tagit vägen, han var ju nyss 2 år och kunde knappt prata. Nu gör han inget annat än pratar, berättar historier, argumenterar och ställer frågor. Vi firade honom i hans familjehem (tidigare kallades det fosterhem) med familjehemsföräldrar, biologiska mamma, moster, mormor och kusiner. Elias var så glad, sprallig, spänd och lycklig. Vi möttes av honom springandes och ropades "Michaela, nu när jag är fem kan jag göra volter på studsmattan!". Han var så stolt mitt lilla pyre.
 
 

Loppisfynd

I söndags fick jag ett sms av min vän Jay. Det var tydligen "hipsterloppis" på en innegård på Campus. Jag drog med mig Hatten och mötte upp Jay och Erika där. Vilken fantastisk loppis det var! Hittade 4 tjocktröjor till hösten för totalt 60 kr, en spegel, en tavla och lite pryttlar till radhuset. Allt för under 400 kr totalt. Loppis när den är som bäst!
 
 

Kick-off

Igår började kick-offen på Campus. Det betyder mycket glädje, musik, lekar och alkohol. De flesta föreningarna sköter sig bra och behandlar de nya med respekt. Tyvärr finns det några som inte gör det. 
 
På ett sätt saknar jag den tiden, en var ny, mycket fester och saker som hände. Samtidigt känner jag att jag är nöjd med min vänkrets och vårt lite lugnare umgänge. Innerst inne är jag ju en tant som längtar efter familjelivet. 
 
Igår började också jobbet på kåren. Det har varit fullt ös och vi har sålt väldigt många medlemsskap, vilket är askul! Tyvärr vill de som har vårt medlemssystem inte använda sina hjärnor.... Blö! Förhoppningsvis är det uppklarat till imorn.