Just nu

I 3 1/2 vecka tog jag bort socker från min kost. Alltså ingen läsk, inget godis eller fika, ingen sylt eller saft etc. Detta gav ett sånt fantastiskt resultat! Jag har minskat totalt 13 cm (under byst, midja och runt naveln) och gått ner 1,5 kg. Jag är sjukt nöjd. Det är en bra start på min resa tillbaka till den vikt jag trivdes och mådde bäst i. Jag ska fortsätta att dra ner på sockret nu och komma igång med träningen efter att ha varit förkyld i typ en månad. Så förhoppningsvis så fortsätter jag neråt och närmare mitt mål! Jag har dock ingen brått dit. Jag tänker att jag ska skynda långsamt och skapa en ny livsstil istället för att "gå på diet". Det är bättre för kroppen och risken att gå upp i vikt igen minskar. Jag tänker dock inte ta bort allt jag tycker om att äta, bara äta det mer måttligt och inte varje dag.
 
Detta va jag för ca 5 veckor sedan och nedanför är jag för 3 år sedan och mitt mål! 
 

Urvattnad

En vecka full av fart och fläkt. Upp och ned, jobb och skola, bonusson och kalas. Har inte hunnit landa, vila eller reflektera. Varför gör en såhär. Flänger fram och tillbaka i 200 km/h. När ska en lära sig att sakta ner och stanna en stund. Förhoppningsvis kommer denna vecka erbjuda lite sådan tid. 
 
Helgen väckte också mer oro för framtiden och längtan efter det som komma skall. Att få höra om husbyggen och planering av familj hjälpte inte direkt. Men jag måste försöka släppa det just nu och gömma det i en fin låda långt in i tankarna. Fokus just nu är att ta sig igenom utbildningen och må bra i mig själv. Hm... livet... en klurig nöt. 

Kvar i nåt jag lämnat

Jag känner mig fast. I rutiner, skolan och livet generellt. Jag är inne på mitt 5e år i Växjö. Alltså mitt 5e år på universitetet och dess studier. Jag är så trött på det. Jag trodde att jag skulle vara klar med allt det här nu. Ha gått vidare och kanske börjat skaffa familj, eller i alla fall ett hus. Jag känner mig malplacerad och vill bara bli klar. Jag vill börja mitt liv "på riktigt". Jag vill skaffa barn, flytta från campus, ha ett ordentligt kök, jobba, baka, resa. Jag vill inte vara en student längre. Men det är drygt 2 år kvar tills det att detta kan bli en verklighet. 2 långa år.