Let´s party like it´s 2012!

Sitter i bibblan instängd i ett grupprum och tänker tillbaka på en ybermysig helg. I fredags tog jag mitt pick och pack, satte mig på ett tåg och åkte norrut, närmare bestämt till Hästbo. Första stopp var hos min älskade moster Carro. Det var nästan två år sedan vi sågs, så det var defenitivt dags nu! Extra roligt då hon äntligen blivit gravid efter fyra IVF-försök. de 12 kritiska veckorna har passerat, så i december kommer troligtvis (om ingenting händer, ta i trä!) en mini-kusin! :) Hängde med henne och mina bonuskusiner, tittade på film, åt och bara hade det mysigt. 
 
 
Milton 7 år, Hugo snart 10 år                                    Moster Caroline <3
 
På lördagen åkte jag ca två minuter till min gamla kursare Emma som fyllde 25 och skulle firas med en glitterfest! Hela tjejgänget från universitetet var där vilket var hur kul som helst! Vi glittrade, tävlade, åt god mat och dansade tills solen gick upp igen! Det var så härligt att få hänga med dem igen, saknar dom och alla knasiga upptåg. 
 
 
Tack för en underbar helg! <3 Nu är det dags att dyka ner i naturvetenskap och teknik inför morgondagens tenta. 
 

Walking don memory lane

Jag skulle logga in här på bloggen, men råkade skriva in fel mejl och hamnade på min väldigt gamla blogg. Minnen och känslor väcktes till liv på en gång. Konstig, trots att det har gått snart 6 (!) år så sköljer känslorna fortfarande över en som om det vore igår. Det kanske är sant det som sägs, en glömmer aldrig sin första kärlek, trots att hen krossade ens hjärta med en sten. Känns konstigt att återupptäcka de känslorna samtidigt som jag känner detsamma för Hatten. Men jag är ärlig med Hatten och har berättat det för honom iaf och han förstår. Är så glad att jag inte är 18 år längre.

Familjehelg

Helgen började med att vi hämtade Elias i fredags morse. Han hade äntligen blivit frisk efter ögoninflammation och dagen var bokad för bus och mys. Avslutade dagen med en shoppingrunda på IKEA där vi införskaffade en brandsläckare och jag köpte tyg. Sommarens mål är att sy en klänning. To be continued..
 
I lördags gick jag upp tidigt för dansuppvisning. Det var så kul! Vår grupp och dans fick jättebra mottagande av både publik och danslärare. Det var dock lite sorgligt då vi kommer att splittras till hösten och vår fantastiska danslärare ska ta en paus. Men det kommer bli kul ändå. Anmälde mig till fyra danskurser till hösten, Jazz forts, Burlesque, Lyrical/contemporary och Jazz teknik. Är så sjukt pepp! På kvällen skulle Erika firas med en massa färger! Det var supertrevligt :) 
 
Söndagen började resan vid 10:00. Var rätt sliten, men pepp på ännu mer familjemys. Denna gång var det Hattens moster, lill-kusin och lillasyster som kom till Växjö för en shopping-dag. Vi åkte ut till Samarkand och gick runt. Köpte en urgulig body till min moster och kommande lill-kusin och bröt mitt löfte om second-hand shopping. Förälskade mig i två klänningar från Indiska, perfekta för sommarens jobb i förskola. Riktit mysig dag och hjärtat hoppade några extra slag varje gång Hatten busade med lill-kusin Julia. Om några år kommer han göra det med vår egna skrutt.