Tiden läker alla sår

Efter hans svek så har jag försökt glömma, försökt förlåta och försökt gå vidare. Det har nästan fått bra, men i helgen brast det lite. Jag blev arg på fyllan och började bråka. Hur kunde han bara trycka undan det, hur kunde han lägga allt ansvar för förlåtelse på mina axlar, jag som inte gjort fel, jag som blivit sårad. Att älska någon är inte alltid lätt och ibland börjar jag undra om det verkligen är värt allt slit. Och det är det. Men ibland vill jag bara skrika. Ibland vill jag bara slå. Ibland vill jag bara hämnas och kyssa en annan så som han kysste någon annan. Men såret läker och är inte lika stort längre och han börjar mogna och inse vad han har.
1 Simone:

skriven

Hoppas att han uppskattar vad han har, annars är han ärligt talat inte värd att slösa tid på. Du förtjänar någon som vill ha dig för den du är.

Svar: Det gör han, mer än någonsin. Men ibland så är han dum i huvudet. Men oftast försöker han gottgöra det han gjorde fel och bevisa att han värdesätter oss.
ellestad.blogg.se

2 Erika:

skriven

Det är verkligen inte lätt, och ibland är det ok att det ska få rinna över också. Att gå vidare betyder inte att man glömmer, och att förlåta betyder inte att det slutar göra ont.

Glöm inte att du har tanter att mysa med också, även om jag oftast är upptagen med mina egna problem finns det alltid tid för dig =)

Svar: Älskade tant <3
ellestad.blogg.se

Kommentera här: